Wat biedt Confirmat

Ik ben beschikbaar voor consultancy, haalbaarheidsonderzoeken, of de realisatie van prototypes, proefmodellen voor het aantonen van werkingsprincipes, en test-apparatuur.

Ik ben bedreven in het maken van 3D-CAD modellen. Ik heb een licentie voor Autodesk Inventor Professional.

Voor de realisatie van prototype of proefmodellen kunnen, waar geschikt, kunststof-delen worden gerealiseerd met een 3D-printer. Deze heb ik in-house. De printer heeft zijn nut al menigmaal bewezen bij de realisatie van complexe geometrieën. De andere maakdelen worden uitbesteed in de regio. Brainport Eindhoven staat bekend om het grote aanbod van toeleveranciers.

Software voor verwerking van meetdata (test-apparatuur), of embedded software voor het uitlezen en interpreteren van sensoren, en aansturen van actuatoren, kan ook door mij worden gerealiseerd.

Criteria voor het aannemen van een opdracht is vooral de hoeveelheid kennis en creativiteit die ik kwijt kan in de opdracht.