CJavaPythonMatlab en Simulink

C

Goede beheersing programmeren in C. Voor zowel hoog abstractieniveau (grafische gebruiks-interfaces in GTK+), als laag abstractieniveaus (embedded C, timerroutines e.d ATMEL-chips). Programmeer-ervaring onder Windows en Linux
Read more

Java

Voor een website een online chat-systeem gemaakt in Java, gebruik gemaakt van de Open Source XMPP (Jabber) client library voor instant messaging Smack. Deze werkt op een website middels een Java-Bridge met PHP (2008). Zou het nu met Twisted platform doen in Python.
Read more

Python

In 2013 ervaring met asynchroon netwerk-programmeren in Twisted opgedaan, en OpenCV (beeldverwerking) om camera-beelden van een robot te streamen naar andere computers op het internet, voor remote control. Tevens gebruik Twisted voor aanspreken van remote functionaliteit (perspective broker). Numpy/Scipy gebruik ik voor het maken van analyse-software en complexe berekeningen.
Read more

Matlab en Simulink

Goede beheersing van wiskundige bewerkingen met en programmeren in Matlab en Simulink (simulaties aandrijvingen e.d.). Matlab gebruik ik intensief voor ontwikkelen test- en analyse-software t.b.v. spectrum-analyses van dynamische systemen voor ASML.
Read more